Ταπητοκαθαριστήρια Δουβανάς Ιωάννινα

Σχετικά με την εταιρεία μας

Σχετικά με εμάς

Από το 1987 κοντά σας, η εταιρεία ΔΟΥΒΑΝΑΣ με ασύγκριτη ποιότητα και ποικιλία σε οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό. Στο κατάστημα ΔΟΥΒΑΝΑΣ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από: Χαλιά, Μοκέτες, Λευκά είδη, Κουρτίνες, Ταπετσαρίες, Συστήματα σκίασης, Δάπεδα – Πατώματα, Στρώματα, Πλήρης επαγγελματικός & ξενοδοχειακός εξοπλισμός.

Από το 1996 λειτουργούν ταπητοκαθαριστήρια σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με καινοτόμες υπηρεσίες, με διαρκή επένδυση στον εξοπλισμό , αναπτυσσόμενη πάντα με τα ευρωπαϊκα πρότυπα καθαρισμού, πιστοποημένη κατά ISO 9001:2008. Η στρατηγική της εταιρείας, αποδεικνύει εμπράκτως το σεβασμό στο περιβάλλον, λειτουργώντας στις εγκαταστάσεις της υπερσύγχρονη μονάδα βιολογικού καθαρισμού.

Tα 27 χρόνια εμπειρίας στο εμπόριο χαλιών η εταιρεία ΔΟΥΒΑΝΑΣ γνωρίζει για το κάθε είδος χαλιού ( χειροποίητα, μεταξωτά, μάλλινα, hand-tufted κτλ.) τη καλύτερη δυνατή λύση για την περίποιησή του και τον καθαρισμό, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας, σε ένα ασφαλές περιβάλλον για την φύλαξη και μεταφορά των χαλιών σας.

Η πολυετή πείρα, η άριστη οργάνωση, η επιβεβαιωμένη τεχνογνωσία, καθιστούν την εταιρεία ΔΟΥΒΑΝΑΣ ως κυρίαρχη στο χώρο καθαρισμού στη ΒΔ Ελλάδα με συνεχόμενη ανάπτυξη και συνεχή εξέλιξη σε νέες υπηρεσίες. Στόχος της εταιρείας είναι η άμεση ανταπόκριση και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις καθαρισμού.

carpet 2

Παραλαβή - Παράδοση

Δωρεάν άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση στο χώρο σας

clothes line

Στέγνωμα

Το άπλωμα των χαλιών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ιδανικές συνθήκες

brush

Βούρτσισμα - Φινίρισμα

Η αναζωγόνηση του πέλους του χαλιού